Harley Quinn Ábra Öngyilkos Osztag Joker Harleen Quinzel Batman Verzió 18 CM PVC akciófigura Baba Játékok Gyerekeknek Ajándék

Harley Quinn Ábra Öngyilkos Osztag Joker Harleen Quinzel Batman Verzió 18 CM PVC akciófigura Baba Játékok Gyerekeknek Ajándék

Rendelhető
HUF 5397.30
Készleten:


Anyag : PVC
Méret : 18 cm
Állapot : 100% Új, Eredeti Laza Csomag
Ügyfélszolgálat :
Ha bármilyen probléma, kérjük, lépjen kapcsolatba az ügyfél serivce, mielőtt elmész nekünk nagative vagy netural visszajelzés. Igyekszünk a legjobb, hogy szolgálja az ön számára. Jó vásárlást!
Szállítás :
1. Mi lesz a hajó, a csomagot egy traking száma
3. Akkor a hajó a csomag belül 3-5 nap(az adott elem más lesz)
2. Ha azt szeretné, hogy megkapta a csomagot, gyorsabban lehet választani a kereskedelmi express(Szállítási díj lesz a számla.) Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az alacsony le az expressz szállítási díjat.
Fizetés :
1.Fogadjuk el fizetési Alipay keresztül.
2.Mi lesz a hajó, a csomagot az alapértelmezés szerinti cím. Ha megváltoztatta a címet, kérjük, értesítsen minket, mielőtt a küldeményt.
3.Kérjük, győződjön meg róla, hogy olvassa el a teljes leírását, valamint elfogadja, hogy a tranzakció a vásárlás előtt.
Vissza :
1.Visszatérítés vagy repalcement kérelem csak akkor áll rendelkezésre, a megkeresést követő 1 hét után a csomagot kapott & visszatérő elem, mint az eredeti állapotában érkezett meg.
2.Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy kérje a visszaküldésre. A név, auctioni száma, valamint okból vissza kell vonni az e-mail. Az összes elem requsted tartalmaznia kell minden origianl csomagolóanyagok.
3.Kérem vissza azt az elemet, gondosan. A tételeket vissza kell vizsgálni, valamint egy új helyettest kell küldeni, hogy a vevő azonnal, amikor megtalálta defetive. Abban az esetben, ha megfelelő repalcement nem áll rendelkezésre, akkor egy visszatérítésre kerül kiadásra. Szállítási, kezelési, valamint a biztosítási díj vissza nem téríthető.
4.Ha az elem található, nem a hibás, a tétel visszaküldi a vevőnek, a vevő költségére. Visszaadott elemek nélkül nyomon követési számot elutasításra kerül, majd vissza a feladónak. Vevő felelős Minden Vissza Postaköltséget, illetve a Szállítási költségeket.

Specifikáció

szín:
Nem kiskereskedelmi doboz
A nemek közötti:
Unisex
Méret:
18cm
Anyag:
PVC
Elem Típusa:
Modell
Méretek:
18 cm
Márka Név:
KUMALAZY
Katona Tartozékok:
Katona Késztermék
Az Animáció Forrás:
Nyugat Animiation
Állapot:
A-Raktáron
Változat Típus:
Első Kiadás
Modell Száma:
Harley Quinn
Mfg Sorozat Száma:
Modell
A téma:
Film & TV
Távirányító:
No
Korosztály:
> 14 éves,Felnőtteknek
Teljesítés Mértéke:
Késztermékek
Bábok Típus:
Modell
Figyelmeztetés:
NE TEGYE AZ APRÓ ALKATRÉSZEKET A SZÁJÁT
Árucikk Attribútum:
Perifériák

Ügyfélválasztás