ESP8266 ESP-32 ESP-32-ES Fejlesztési Tanács WiFi Bluetooth Ultra-Alacsony Fogyasztás Kettős Mag ESP32 Testület LuaNode

ESP8266 ESP-32 ESP-32-ES Fejlesztési Tanács WiFi Bluetooth Ultra-Alacsony Fogyasztás Kettős Mag ESP32 Testület LuaNode

Rendelhető
HUF 2011.50
Készleten:


4767
4785 Észre : Kedves barátom, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem teszi lehetővé küldünk által nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post légipostai ha a rendelés több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5. Ha nem fogadod el, pls ne vegyél, nem Vagyunk hajlandók szállítás. Köszönöm a támogatást, jó vásárlást. Kérjük, vegye figyelembe : Ha úgy dönt, China Post Rendes Kis Csomag Plusz,a követési adatokat csak azt mutatja, hogy a rendelés oldalon nem egy nyomon követési számot.Ha szeretné figyelemmel kíséri az egész árutovábbítási eljárás,kérjük, válasszon más szállítási módot, mint a China Post Regisztrált Air Mail. Mi nem fogadja el, vita, ha youchosen China Post Rendes Kis Csomag Plusz, kérdezd meg a követési számot.
ESP32 integrálja antenna kapcsolók, RF balun, teljesítmény erősítők, alacsony zajszintű erősítő, szűrők, valamint az energiagazdálkodási modulok, valamint a teljes megoldás foglal el a legkevesebb nyomtatott áramköri területen. 2.4 GHz Wi-Fi-vel, plusz Bluetooth dual-mode chip
Használata TSMC alacsony fogyasztású 40nm technológia, a teljesítmény, a teljesítményt pedig RF teljesítmény a legjobb, biztonságos, megbízható, könnyen bővíthető, hogy a különböző alkalmazások.
Költség-hatékony
a kis kötet. Könnyen beágyazása be bármely termék
Erős, támogató LWIP jegyzőkönyv, freertos
Támogatja a három mód : AP, STA, AP + STA együttélés mód
Lua programozási teszi a fejlesztési könnyebb
4766

Specifikáció

Márka Név:
SZFYDOSH
Állapot:
Új
Típus:
esp32

Ügyfélválasztás