DF-96A DF96A DF9B DF-96B automata vízszint szabályozó Szivattyú Vezérlő Víztartály Víztartály Automatikus Folyékony Kapcsoló 3 szondák

DF-96A DF96A DF9B DF-96B automata vízszint szabályozó Szivattyú Vezérlő Víztartály Víztartály Automatikus Folyékony Kapcsoló 3 szondák

Rendelhető
HUF 1620.00
Készleten:


ÉRTESÍTÉS
1 Németország ügyfelek , ha u akar, hogy a hajó a Fed Ex vagy a TNT , kérem, mondja meg az EORI-szám. Ezek nélkül csak DHL, Hong Kong post, vagy a China Post !
2 orosz ügyfelek , kérjük, mondja el a teljes nevét (legalább 3 szó) , beleértve a keresztnév, középső név név, különben orosz hozzászólás nem mentesít a csomagot, majd vissza, hogy Kína !
3 Brazil ügyfelek , ha azt szeretné, hogy a hajó a Fed Ex, a DHL, TNT, UPS, kérlek, mondd, hogy az adószám ( CPF vagy CNPJ ). Anélkül, vám-visszatér áruk Kínába .
4 az ügyfelek Számára, Dél-Amerikából (például Argentína, Peru, Kolumbia ,stb.), ha az adószám csökkenteni kell a sok baj a vámon.
Az összes e-maileket lesz a válasz, 1 munkanapon belül. Ha nem kapja meg a választ, kérjük, szíveskedjen újra elküldte az e-mailben válaszolunk, amint lehetséges.
Ez a mérő mellett fekete gomb a Kézi vagy az automatikus konverzió
Ez a termék használja az integrált áramkör, kombinálva a magas épületekben, a mosogató (víztorony) célja, hogy fokozza a szinten besorolás közös irányítás alatt, a mosogató, mosogató lecsapolás, valamint a víz védelme, illetve más funkciók, automatikusan tartály víz, csatornázás, valamint hatékony medence víz szintje, hogy megakadályozza a víz túlcsordulás, vagy szivattyú alapjárati nagy kár, ipari, háztartási termékek alkalmazható. Nagyon alkalmas a városi, vidéki, iskolában, ahol bányászati vállalkozások hazai kutak - Nos, a Víz Projekt, széles körben használt nyomtatás, festés, vegyszer, étel, ital, bor, cukor, illetve más iparágakban.
A funkció célja
(a) medence vezérlő fej telepítési utasításokat telepítve egységes ellenőrzési grafikonon látható, 1. ábra :
Egy (meridian) - a medence (tornyok) felső szintű ellenőrzési pontok, a víz szintje emelkedik, hogy pont A víz szintje, a víz a kapcsolatot a szonda, a víz vezérlő automatikusan a szivattyú;
B (kék vonal) - a medence (torony) az alsó szinten ellenőrzési pontok, a víz szintje csökken, az alábbi B pont, a víz szintje, a víz, távol a szonda a kapcsolatot, vízszint szabályzó automatikusan nyitva szivattyú, medence víz töltelék.

Specifikáció

Márka Név:
DMWD
DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
DF96ABW
Feszültség:
220v
is_customized:
Yes
Kábel hossza:
1.95 m

Ügyfélválasztás