Kemping GRILL Eszközök Villamosenergia-BBQ Ventilátor Levegő Befúvó Ventilátor Bellows Barbecue 8. pénzügyi tervhez
Megújítva - 8 %

Kemping GRILL Eszközök Villamosenergia-BBQ Ventilátor Levegő Befúvó Ventilátor Bellows Barbecue 8. pénzügyi tervhez

Rendelhető
HUF 1714.50
HUF 1577.00
Készleten:

Kemping GRILL Eszközök Villamosenergia-BBQ Ventilátor Levegő Befúvó Ventilátor Bellows Barbecue 8. pénzügyi tervhez Funkció :
Teljes Hossza : 26,5 cm
Anyag : Kemény műanyag test,rozsdamentes acél fejét, fúvó
Áramforrás : Elektromos Ventilátor
Powered by : 4x AA(1,5 V) elem (nem tartozék)
Jellemzők :
Megáll, A Por, Meg Sparks
Nagy beállítása tűz BBQ.
Ez egy gyakorlati ellátási BBQ, kempingezni.
1 x Levegő Befúvó Ventilátor
Mi a Hajó, hogy az egész világon (Kivéve az egyes országok APO/FPO). Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés. Küldjük a csomagot Kínából keresztül a levegő a poszton. Szállítási idő függ a Szállítási Fuvarozó -, Vám -, valamint Post Feladásának rendeltetési hely, illetve más tényezők is.A legtöbb csomagok lehetne kapott 20 munkanap (4 hét). Lásd az alábbi szállítási idő gyűjteménye mennyiségi adatok :
Elfogadjuk e-Mail kérelmek visszatér 7 munkanapon belül megkapták a rendelést. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere. Ha nem elégedett, ha ön kap a cikk, kérlek, vissza számított 7 napon belül a csere vagy a pénzt vissza. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba vissza útmutatót, mielőtt vissza. Összes visszaküldött elemeket KELL az eredeti csomagolásban KELL megadni a szállítás nyomon követési számot, konkrét oka a vissza, majd a megrendelés AZONOSÍTÓJÁT. Ha a tétel hibás, 3 hónap alatt, küldünk önnek egy csere nélkül, külön díj ellenében, vagy ajánlatot visszatérítés után megkapjuk a hibás elemet. Ha a tétel hibás után 3 hónappal, akkor is küldje vissza nekünk. Küldünk önnek egy újat, miután megkapta a hibás elemet. De meg kell fizetni az extra szállítási díjat. Ön vállalja, hogy a fent felsorolt politikák megrendeléskor a vatera piacterén! Ha elégedett a terméket, illetve a szolgáltatást, kérjük adja meg a pozitív visszajelzést, 5 csillagos értékelés is, amely nagyon fontos nekünk.

Specifikáció

Eszköz Típusa:
Szerszámkészletek
Modell Száma:
N/A
A Szám:
1
Márka Név:
Aihogard
Típus:
Eszközök
Anyag:
Kemény műanyag test,rozsdamentes acél fejét, fúvó
Befejező:
N/A

Ügyfélválasztás