MX Forrasztás Gyémánt Tál Élezés köszörűkorong Kő, vágógép, Valamint köszörűgép A Felhő Vezekelni Sarokcsiszoló
Megújítva - 8 %

MX Forrasztás Gyémánt Tál Élezés köszörűkorong Kő, vágógép, Valamint köszörűgép A Felhő Vezekelni Sarokcsiszoló

Rendelhető
HUF 2052.00
HUF 1887.00
Készleten:

Anyag : gyémánt Átmérő : 100 mm-Lyuk távolság : 16 mm-es Vastagság : 1.8 mm Folyamat : német, kemény technológia, Anyag : gyémánt
Jellemzők : ez a termék közvetlenül a szilícium-karbid, kemény fém felületre, hagyd, hogy emery, közvetlen kapcsolatot vágás vágás objektumok eléréséhez éles, tényleg úgy érzi, a csiszolás, gyémánt hozzon örömet.
FELHASZNÁLÁS : márvány, gránit, üveg, kerámia, achát, gyémánt, jade, illetve más törékeny anyagokból. Kedves : Köszönöm szépen a látogatást, hogy a bolt! Mi mindent megteszünk, hogy önt! Köszönöm még egyszer A következő üzletünkben elkötelezettség! Kérem, folytassa. A kötelezettségvállalás : 1 : nem kapta meg az árut - - - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra-szállítás 2 : Sérült áru - Vissza Javítási költségek 3 : Az áru nem használható - - - - - - Visszatérítés, vagy Újra szállítási De kérem, ne feledjék : Bármilyen kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba, hogy megoldja, ne nyissa viták, Viták csak időpocsékolás nem nyílt viták nem nyílt viták Köszönet Senting 1 : ne aggódj a szállítási sebesség, a boltban a termékek leltár! Miután megrendelését, akkor gondoskodjon szállítási időt! 2 : akkor válassza ki a maga módján logisztikai! Ha nincs különleges követelményeknek, akkor dönthet úgy, hogy a leggyorsabb módja, hogy hiszem, hogy a logisztika szállítás! 3 : a szállítás Előtt, akkor ellenőrizze a címet, ha a cím tartozik, hogy a távoli területen, Mi lesz veled a kapcsolatot! 4 : árunk nem tartalmazza az ár a vámok, távoli szállítási költségek vám : 1 : Ha a hajó,az árut általában 7 nap alatt elérjük a vámon! Foglalkozni vámügyi kérdések időben! 2 : Ha kell egy számlát, akkor kérjük, hagyj üzenetet, majd hagyja az e-mail címét, majd meg kell küldeni a postafiók 8 órán belül! 3 : Ha el akarod kerülni a többi költséget (vám), van egy megoldás az ön számára! Kérem, forduljon hozzám Erről az értékesítés utáni szolgáltatás 1 : Amikor az árut a megszabott határidőn belül nem éri el a kezét, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, adunk az árut újra a jelen körülmények között.

Specifikáció

Modell Száma:
00001
Típus:
Koptató Blokk
DIY Kellékek:
Csempézés
Méret:
0001
is_customized:
No
Anyag:
gyémánt
Átmérő:
100mm
belső lyuk:
16mm
Vastagság:
1,8 mm
Funkció:
Soldering Diamond Bowl Sharpening

Ügyfélválasztás