Uhuru Újratölthető USB-Bluetooth 3.0 Néma Zajmentes Egér Optikai Egér, 1200 PC, Laptop

Uhuru Újratölthető USB-Bluetooth 3.0 Néma Zajmentes Egér Optikai Egér, 1200 PC, Laptop

Rendelhető
HUF 6207.30
Készleten:

Uhuru Újratölthető USB-Bluetooth 3.0 Néma Csendben Kattintson Mini Zajmentes Egér Optikai Egér 1200 DPI-PC-Laptop
Változat 1 : https : Bluetooth egér 3.0

Kiemelés : Néma, Néma Kattintson & Zajmentes. Hang nem zavarja, hogy mások is újratölthető, vezeték nélküli 2,4 Ghz-es dongle, gyorsan át sebesség Magas érzékenység állítható DPI Ergonómia tervezés Kompatibilis a Mac OS, a Windows rendszer Leírás : Ez az Egér vezeték nélkül csatlakoztatott keresztül 2,4 Ghz-es vezeték nélküli dongle, nem kell aggódni a kompatibilis készülékek. Beépített akkumulátor belül biztosítja a hosszú idő élettartam, valamint az újratölthető csak az USB kábel segítségével. A legjobb dolog ez a termék majdnem néma kattintson, zajmentes nem zavarja a szobatársak, amikor terv PC-s játékok. Mi több, az állítható DPI teljes mértékben megfelelnek a követelménynek az érzékenység, a játék, a játék, a munka, a feldolgozás Megjegyzés!! Az egerek illik ≥99% - os készülékek, de csatlakozással kapcsolatos megtörténhet nagyon kevés esetben. Törölje az aktuális Bluetooth illesztőprogram automatikus letöltés a megfelelő Bluetooth illesztőprogram oldani, hogy a legtöbb alkalommal, vagy visszatérítjük a fizetett. Ha a készülék nincs Bluetooth funkciót, telepítenie kell egy Bluetooth dongle első. Kapcsolja ki a be/ki kapcsolót, ha nem használja hosszú ideig.
Leírás :
Ez a Bluetooth 3.0 Egér kompatibilis a Bluetooth 2.0, nem kell aggódni a kompatibilis készülékek. A 2,4 Ghz-es is kompatibilis-e a laptop, számítógépek, ha a készülék rendelkezik egy USB-porthoz. Beépített akkumulátor belül biztosítja a hosszú idő élettartam, valamint az újratölthető csak az USB kábel segítségével. A legjobb dolog ez a termék majdnem néma kattintson, zajmentes nem zavarja a szobatársak, amikor terv PC-s játékok. Mi több, az állítható DPI teljes mértékben megfelelnek a követelménynek az érzékenység, a játék, a játék, a munka feldolgozás
Minden Bluetooth verzió kivéve a 2.4 G wireless mouse be az energiatakarékos üzemmód után nem használjuk egy ideig, csak rá kell kattintani bármelyik gombot az egér vagy a mozgás ébressze fel a segítségével.

Specifikáció

Teljesítmény Típus:
Az újratölthető
Kezét Orientáció:
Mindkét Kezét
Típus:
A Bluetooth Vezeték Nélküli
Stílus:
Ujj,Mini
Csomag:
Igen
Márka Név:
uhuru
Interfész Típusa:
USB
DPI:
1600
Működési Mód:
Opto-elektronikus
Hengerek száma:
1
Gross weight:
57g
Gombok száma:
3
Modell Száma:
Az Újratölthető Bluetooth 3.0 Egér
szín:
Fekete/Fehér/Kék/Rózsaszín
Funkció:
Néma & zajmentes
Bluetooth Standard:
Bluetooth 3.0
Akkumulátor Kapacitás:
460mAh (a változat, amely rendelkezik beépített akkumulátorral belül)
Támogatási Rendszer:
Windows/Mac OS/Android/Linux
Termék Állapota:
Raktáron
Alkalmazás:
Asztali, Irodai Használatra, Otthoni Használatra, Laptop
Vezeték Nélküli Technológia:
Támogatott
Wi-Fi Tartományban:
10m
Követési Módszer:
Optikai

Ügyfélválasztás