4DB 10 mm Átmérőjű Homorú Fém, Puha Kioldó Gombot a Leica M Távolságmérő Fényképezőgép Fuji X100 100s X20 X10 M3 M6 M7-es

4DB 10 mm Átmérőjű Homorú Fém, Puha Kioldó Gombot a Leica M Távolságmérő Fényképezőgép Fuji X100 100s X20 X10 M3 M6 M7-es

Rendelhető
HUF 1169.10
Készleten:

Jellemzők : nagyon kényelmes, hogy nyomja meg a gombot. A gombot a felszíni, mind a széle nagyon sima. Ez polírozott, illetve zománc festett. A csavart szál gondosan tervezték, de tesztelt. Ez illik a kamerák csavar lyuk a kioldó gombot, mint a Leica M távolságmérő kamerák közé tartozik a film M3 M6 MP digitális M8 M9 M9 P stb.; SLR fényképezőgép, mint a legtöbb a Nikon, Canon, a Hasselblad, a nem az Olympus, Minolta, a Rolleiflex, a Fuji X100 TÜKÖRREFLEXES fényképezőgépek. Műszaki adatok : Anyag : fém Szín : Ezüst, Fekete, Arany, Piros Alakzat : Konkáv Méret : 10mm (átmérő) Csomag tartalma : 4db * Homorú Kioldó Gombot Többet tudni :
1. Kérjük, ellenőrizze a relatív információt még a vásárlás előtt. Ha fizetni kell a rend, kérjük, győződjön meg arról, hogy értesített, hogy a megfelelő színt, meg is kell ellenőrizned a címzett információt, beleértve a teljes nevét, a címét, a telefonszámát, meg irányítószám, hogy tudjuk küldeni a csomagot, késedelem nélkül.
2. Ha a delivey dátuma fellépő, de még mindig nem kaptam meg a csomagot, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, habozás nélkül. Ez nem kétséges, hogy segít meghosszabbítani a szállítási határidő, amíg a csomag eléri.
3. Ha bármilyen kérdése van a csomagot, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. Igyekszünk a legjobb, hogy segítsen megoldani minden problémát. Az ügyfelek elégedettsége a legfőbb cél.
4. Ha felveszi a csomagot a postán, Kérem, nyissa ki a csomagot a jelenléte a post tiszt, annak érdekében, hogy a csomagot a jó állapot. Ha bármilyen kár, hogy a csomagot, kérjük, a post tisztet, hogy adjon relatív dokumentum.
5. Ha a csomag érkezett jó állapotban van, kérem, hagyjon minket egy öt csillag pozitív visszajelzést.

Specifikáció

Kompatibilis Márka:
CANON
Csomag:
Igen
Márka Név:
SMILYOU
Modell Száma:
HY1001
Típus:
Vezeték nélküli
Termék:
kioldó gomb

Ügyfélválasztás