951 186 10ml Forrasztó Gyanta Fluxus Toll Alacsony-Szilárd, Nem tiszta Napelem panel DIY kester forrasztani hatalom KESTER 186 KESTER 951
Megújítva - 30 %

951 186 10ml Forrasztó Gyanta Fluxus Toll Alacsony-Szilárd, Nem tiszta Napelem panel DIY kester forrasztani hatalom KESTER 186 KESTER 951

Rendelhető
HUF 1344.60
HUF 942.00
Készleten:

modname=ckeditor
Kester 951 Forrasztani Paszta Kester 951 Forrasztani Paszta Ólom-mentes, környezetbarát-nem-tiszta forrasztás toll
Olcsó, minőségbiztosítás, raktáron.
Műszaki adatok : Hossz : 13.5 cm Átmérő : 1,5 cm
Csomagolás : 20/1 doboz
951 fluxus toll Leírás :
Ez a termék az alapértelmezett töltse ki a környezetbarát-nem-tiszta fluxus, ha vannak más követelmények, kérem, forduljon hozzám, még akkor is, ha a hegesztő toll körben használják a PCB / FPC testület hegesztési folyamat, könnyen hordozható, hegesztés toll egyszer használatos, annak érdekében, hogy elkerüljék a hegesztési folyamat Rossz, ne szerelje szét, hogy adjunk fluxus.
Megakadályozza a fluxus volatilization, fluxus jellemzők biztosítása folyamatos
Például alkohol hozzáadása, a fluxus tollat is lehet használni, mint egy tisztító ecset, toll, átlátható, könnyen érthető használata fluxus vagy tisztítószerrel.
Solder toll használata :
1. Hegesztés előtt, alkalmazni fluxus az alapanyag (hogy növelje a wettability)
2. Alkalmazásával fluxus, hogy a tárgy szerinti korrekció, az oxidált viasz lehet távolítani, s a wettability lehet javítani.
3. Az alkohol vagy egyéb oldószereket lehet használni, hogy tisztítsa meg a szubsztrát (Tilalma a szerves oldószerek)
Fényáram : Egy kémiai anyag, amely segíti, gyorsítja a hegesztési folyamat a hegesztési folyamat, miközben a védő hatás ellen oxidációs. Fluxus osztható szilárd, folyékony, gáz. Elsősorban a "kiegészítő hővezetés", "oxid eltávolítás", "csökkenti a felületi feszültséget a hegesztett anyagok", "távolítsa el a felszínen, a hegesztett anyag olaj, növelve a hegesztési területet", meg hogy "megakadályozzák a reoxidation", valamint számos más területeken, Két fontosabb szempontjai a következők : "- oxid eltávolítás", valamint a "csökkenti a felületi feszültség az anyag kell hegeszteni."
KESTER Kester 186 gyanta fluxus toll PCB áramkör hegesztési segédeszközök
Olcsó, minőségbiztosítás, raktáron.
KESTER 186 Keste Gyanta fluxus toll, széles körben használják a PCB hegesztés, illetve elektromos karbantartó iparág, az alkalmazás, a hegesztés toll minőségének javítása hegesztéssel javítani, hanem tiszta, elektronikus alkatrészek védelme, széles körben használt FPC / PCB-testület Hegesztés vagy egyéb folyamatok.

Specifikáció

szín:
100 KESTER 951, 100 KESTER 186
DIY Kellékek:
Elektromos
Modell Száma:
951 186
is_customized:
Yes

Ügyfélválasztás