5db D32mm N52 rugalmas forgatható erős neodímium mágneses horog függőleges erő húzza, 12KG 180 fokos Forgatható kampó D32
Megújítva - 12 %

5db D32mm N52 rugalmas forgatható erős neodímium mágneses horog függőleges erő húzza, 12KG 180 fokos Forgatható kampó D32

Rendelhető
HUF 4406.40
HUF 3877.00
Készleten:


Méret : Átmérő 32 mm-es.
üzemi hőmérséklet : 80 alá diplomát.
Tűrés : +-2mm.
Mágneses irányba : A vastagsága.
Függőleges húzza erő : belül 14 KG. .( a mágnesek csak vonzza a termékek készülnek, vas, kobalt, nikkel. A tisztaság, valamint a vastagsága , mérete pedig érintkezési felület vas lemez dönt, hogy a hatalom a mágnesek. A tisztább, vastagabb, nagyobb a vas lemez, annál erősebb a mágnes fogja mutatni
Ez a termék komponálja meg egy neodímium mágnes belsejében, csomagolva A3-as acél kampó( 180 fokos forgatható), a gumi gyűrű mágnes között, acél létre az ellenállás, hogy megakadályozzák a mágnesek esik ki. Az egész átmérője D32mm.
Leírás Tűrés : +-(1mm-5mm)
Neodímium (vegyjele Nd) az elem 60 a periódusos rendszerben.
Ez egy ritka fém, formái a Lantanidák sorozat.
Amikor hozzátette, hogy a Vas (Fe), valamint a Bór (B) (kémiai képlet Nd14 Fe21 B) a keletkező mágnesek a legerősebb mágnesek jelenleg elérhető. Neodímium mágnesek néha ismert, mint Neo,Neod vagy NIB mágnesek.
Neodímium mágnesek általában bevont, Nikkel-Réz-Nikkel bevonat megakadályozza a vas rozsdásodik.
Neodímium blokk mágnes készült Nd Fe B, erős mágneses előadások, illetve megjelenés nem rozsdásodik, általában elhelyezni a szobában a hőmérséklet, a maximális üzemi hőmérséklet 80 ° C ,de soha nem fogja demagnetization.
Alkalmazások
Az akusztikai mező : a hangszóró, a címzett, mikrofon, riasztó, színpad, hang, hang, stb.
Elektronika : állandó mágneses hajtás vákuum megszakítók, mágneses relék, mérő -, hang-mérő, egy reed kapcsoló, érzékelő.
Elektromos mező : VCM, CD / DVD-ROM, generátorok, motorok, szervo motorok, mikro-motorok,vibrációs motorok.
Gép, berendezés : mágneses elválasztás, mágneses daru, mágneses gép.
Egészségügyi ellátás : az MRI szkennerek, orvosi berendezés, mágneses egészségügyi termékek, stb.
Más iparágak : mágneses Viasz, cső, vízkőmentesítés, mágneses rögzítés, automatikus mahjong gép,mágneses zárak, ajtók windows mágneses mágneses csomag, bőr, mágneses játékok,mágneses eszközök, ajándékok, valamint a csomagolás.

Specifikáció

Modell Száma:
pot magnet D32
Kompozit:
neodímium mágnes
Alkalmazás:
Ipari Mágnes
Márka Név:
xiaozhufeifei
Típus:
Állandó
Forma:
Csésze Alakú

Ügyfélválasztás