EE támogatás 3m/6m/15m Hossza 25mm Széles Fekete Osztott Szövőszék Vezeték Hajlékony Cső Vezeték Vezeték Tömlő Car Styling XY01
Megújítva - 15 %

EE támogatás 3m/6m/15m Hossza 25mm Széles Fekete Osztott Szövőszék Vezeték Hajlékony Cső Vezeték Vezeték Tömlő Car Styling XY01

Rendelhető
HUF 1425.60
HUF 1212.00
Készleten:


Leírás :
Magas Minőségű, Kereskedelmi Minőségű Osztott szövőszék cső standard vezeték osztott szövőszék, a leggyakrabban használt, a szervező, valamint védi drót fut.
A split hogy fut végig a teljes hossza a szövőszék teszi a vezeték behelyezés könnyű, ha a drót fut egészül ki, az osztott zárva marad.
Ez a szabvány szövőszék fog működni a különböző autó -, tengeri -, ipari kábelezés alkalmazások.
Polietilén elvágta szövőszék vált az egyik legnépszerűbb vezetékeket a gazdaság csoportok vezetékek pozíció, valamint védi a vezetékek ellen kopás, majd zúzás.
Amikor bent vagy sodrott, az osztott alapvetően zárva marad.
Minőség-ellenőrzés során az extrudálás lehetővé teszi, egyenletes vastagságú, az egész futás hossza.
Átmérő : 25 MM
Hossza : 3 M/6 M/15 M
Szín : Fekete
Csomag tartalmazza :
1* Osztott szövőszék cső huzal
Termék Megjelenítése :
Fontos Megjegyzések Fizetés követő 7 napon belül árverés vége.
Nemzetközi Rendelések
Kérjük, adja meg a következő Adatokat a fizetés A Teljes Nevét, hogy A Teljes, Pontos Címét, a telefonszámát (Posta megköveteli, hogy az ügyfél telefonszámát, a Nemzetközi szállítás)
A Szállítás&Visszatérítés Parancsot, majd a hajó számított 2 munkanapon belül fizetési törölte. Parancsokat szombatonként, vasárnaponként vagy ünnepnapokon lesz a folyamat a következő munkanapon kerül hajó 24 órán belül. Kérem, engedje meg, 10-30 nappal a nemzetközi szállítások. Egyes szállítmányok talán tovább tart, figyelemmel a helyi vámhatóság. A disszidált elemek, szállítási költség, valamint az azt követő csere szállítási költségek terhelik eladó. Vevő vegye fel velünk a kapcsolatot a tétel számát, a vevő AZONOSÍTÓJÁT, valamint a hiba leírása számított 7 napon belül a csomag megérkezett. Ha ezt az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, úgy vélik, használt, mi pedig nem kérdés, hogy a visszatérítési vagy csere. Nem azt Állítják, lesz elfogadni után 7 napig! Szállítási költség medve mind az eladó, sem a vevő fél.

Specifikáció

szín:
3m hosszú, 6m hosszú, 15 m hossz
Elem Magasság:
25mm
Ország/Régió Gyártása:
Kína
100 Quattro-Év:
1994,1992,1990,1993,1991
Elem Hossza:
3m/6m/15m
Márka Név:
EE támogatás
Bankközi Rész Száma:
a
Gyártó Cikkszám:
CXBWG01
Audi Modell:
100 Quattro
Anyag Típusa:
PE
A Többi Rész Száma:
b
A Jármű Márka/Modell:
Audi
Különleges Funkciók:
Védelme a vezetékek ellen kopás összezúzva
Elem Szélessége:
25mm

Ügyfélválasztás