LYUK 2.0 Mickael Chatelain (Trükkök+DVD) - trükkök kártya lyuk mozgás közelről mágikus kellékeket vígjáték illúziók mentalizmus 81334
Megújítva - 36 %

LYUK 2.0 Mickael Chatelain (Trükkök+DVD) - trükkök kártya lyuk mozgás közelről mágikus kellékeket vígjáték illúziók mentalizmus 81334

Rendelhető
HUF 4860.00
HUF 3110.00
Készleten:


1.A parancsot a hajó számát lehet nyomon követni. 2.Rendelés felett USD$150, Ingyenes Fed Ex,a DHL vagy az EMS(a Legtöbb országban, beleértve) 3.Appreciatley a értsd meg, hogy nem terheli az Adó, ha ez történik.
TERMÉK MÉRÉSI NÉV
LYUK 2.0 Mickael Chatelain (Trükkök+DVD) - trükkök kártya lyuk mozgás közelről mágikus kellékeket vígjáték illúziók mentalizmus 81334 ACESSORIES
CSOMAG : 1 állítsa az ALKALOMRA FÉLE PARRTY/FESZTIVÁL/ÜNNEPEK/MUTAT/TELJESÍTMÉNY/CEREMÓNIA/JAVASLATOT tesz HATÁS "Ezt az újabb hatás játszik, sokkal nagyobb, több, csodálatos, sőt, néhány védőkesztyű, feltéve, lehetővé teszi, hogy nagyobb közönség bevonása." -David Fejedelmi, Genii Magazin
A nézők egyre több a szkeptikus ezeket a napokat; látniuk kell, hogy annak érdekében, hogy hiszem! A LYUK 2.0, a nézők még mindig nem hiszi el, amit csak láttam!
Vegye ki a fedélzeten, majd elterjedt a kártyák között a kezét.
A kellős közepén van a pakliban, hogy fedezze fel, két kártyát, ami egy kicsit más. Először is, a hátukon vagy a más színű, mint a többi a fedélzeten, majd ők is egy negyed méretű lyuk van a közepén.
Vegye ki a két kártya, lehetővé téve számukra, hogy alaposan megvizsgálta. A nézők látni fogják, hogy, eltekintve a lyukak, a kártyák teljesen hétköznapi.
Ezután a felső kártyát a pakliból szét a két vizsgált lapok.
Nem hamis mozog, vagy manipuláció, hogy a kártyát (a treff hatos), az csúszott között a két kártya lyukakkal. Minden úgy történik, orra előtt a nézők, centikre. Minden tiszta, semmi gyanús, hogy tönkre az illúzió.
Mutassuk meg, hogy a hat klub továbbra is leginkább látható előre, majd vissza.
Mondd, hogy a nézők nem pislogni, majd koncentrálni a treff hatos.
Tartsa a három kártyát határozottan között a hüvelykujj mutatóujj minden kezét.
Koncentrálni!
Bár teljesen lehetetlen, a treff hatos áthalad az alsó lapot, majd az asztalon landol. Számít keresztül számít, a teljes nézet alatt a szem a néző!
Azonnal adja ki mind a három kártyát kell vizsgálni a szabadidő a nézők.

Specifikáció

A nemek közötti:
Unisex
Modell Száma:
81334
Jellemzők:
Varázslók,Utca,Profi,Színpadi,Könnyű
Anyag:
Műanyag
Műanyag Típus:
PP
Korosztály:
12-15 Év,A Felnőttek
Márka Név:
bal varázslat
Figyelmeztetés:
no
szín:
multicolor
Típus:
Változatos Kellék
Az Utasításokat:
Igen
Méret:
One Size
Teljesítmény Formában:
Street Magic

Ügyfélválasztás