Oldalsó Ajtó tolatókamera, Visszapillantó Tükör Fedezze díszítőelemek 4db Autó Tartozékok Jeep Compass Második Generációs 2017 2018
Megújítva - 17 %

Oldalsó Ajtó tolatókamera, Visszapillantó Tükör Fedezze díszítőelemek 4db Autó Tartozékok Jeep Compass Második Generációs 2017 2018

Rendelhető
HUF 5553.90
HUF 4609.00
Készleten:


Elem Felszerelés : (Ez A Termék Autós Tartozékok) Kompatibilis Autók : A Jeep Compass 2017 2018 Második Generáció
A Tétel Leírása : Állapot : 100% Új. Anyag : Magas Minőségű ABS Chrome. Tartalmazza : 4db/készlet 1 autó számára. Készült egy ISO 9001 létesítmény jó minőség biztosítása érdekében. Könnyű a Telepítés,nélküle, magától semmilyen eszközt.3 M autóipari ragasztószalag van csatlakoztatva .
Telepítési mód :
1. lépés : kérjük, tiszta a hely, ahol 50% - os alkohol, hogy ellenőrizze, nincs por.
2. lépés : távolítsa el a 3m ragasztó vissza;
3. lépés : a hő a 3m ragasztó forró levegő pisztoly;(Egy tipp, amiért a mellékelt 3m szalag meleg, a kilincs, a takaró ez teszi a ragasztót a szalag több ragadós, akkor marad örökre!)
4. lépés : telepítse a termékeket, a megfelelő helyen ,nem mossa az autót belül 48hours.
Megjegyzés :
Minden termékünk (Kadore;LTD) nem alkalmas az autó, ami változat változat. Ha az autó változat verziót , kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval a vásárlás előtt.
mi (Kadore;LTD) küldjön pontosan úgy, ahogy a kép is mutatja, kérjük, erősítse meg a képeket, mielőtt ajánlatot az elem.
Szállítási Feltételek :
Észre Oroszország;
Mivel az expressz vállalat Oroszország frissítés számos új szállítási feltételek, minden vevő neve teljes név (teljes név, amely beleértve a három szó).Ezért Kérjük, hagyja el a teljes neve? amikor megvásárolja az árut. Szükségünk van rá, hogy gondoskodjon a szállítás.Fontolja meg, hogy hozzon kellemetlen, köszönöm az együttműködést.
Mi (Kadore;LTD) a hajó világszerte
Elem Lesz, általában Szállított 3 munkanapon Belül, amint a Fizetési Ellenőrizni. Néhány alkalommal a dátum késni fog a hiánya. Azonban,értesítjük önt e-mailben.
Mi (Kadore;KFT.) NEM vállal felelősséget a késedelem a szállítás során, beleértve, de nem kizárólagosan a vámhatóság a postai ellenőrzése, sztrájk,vis maior, stb.
Nyomon követési számot kell biztosítani,az On-line nyomon érhető el?3-5 nap után hajózás.

Specifikáció

Elem Típusa:
Tükör & Ölel
Elem Szélessége:
15cm
Márka Név:
Kadore
Elem Hossza:
50cm
Anyag Típusa:
abs chrome
Külső Vizsgálati Tanúsítvány:
ISO9000
Modell Év:
2017 2018
Modell Neve:
119761
Elem Magasság:
2cm
Különleges Funkciók:
Védelem Dekoráció
Elem Súlya:
0.8kg
Cikkszám Átmérő:
1inch

Ügyfélválasztás