Új, Eredeti Lenovo ThinkPad T540P W540 W541 LCD Shell Felső Fedél Hátsó Fedelet 04X5521 Kompatibilis FHD FHD Kijelző++

Új, Eredeti Lenovo ThinkPad T540P W540 W541 LCD Shell Felső Fedél Hátsó Fedelet 04X5521 Kompatibilis FHD FHD Kijelző++

Rendelhető
HUF 7206.30
Készleten:


Új, Eredeti Lenovo Think Pad T540 P W540 W541 LCD Shell Felső Fedél Hátsó Fedelet 04 X5521 Kompatibilis FHD FHD Kijelző++
Állapot : Eredeti, Új
FRU : 04 X5521
Alkalmas Lenovo Think Pad T540 P W540 W541 FHD FHD kijelző++
Tesztelték a szállítás előtt, illetve 100% dolgozik
Garancia : 3 hónap
Szállítás
1) a Behozatali vámok vagy más adót nem tartalmazza a tétel árát, illetve a szállítási díjat. Ha bármilyen kérdése van, kérjük, ellenőrizze a helyi szokásokat megrendelés előtt. Kérjük, értesítsen minket, ha bármilyen különleges követelményeket a szállítási nyilatkozat .
2) tétel szállítása a megrendelés címét. Kérjük, győződjön meg arról, hogy ha hagyja, hogy a vevő adatait(teljes cím, teljes nevét, telefonszámát) megfelelően.
Ha az e-mail cím áll rendelkezésre, kapsz e-mailt az információ, hogy erősítse meg a címet a szállítás előtt, illetve a frissítés nyomon követési számot követően szállítmány.
Ha meg akarod változtatni a címet, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba egy napon belül . Nem vagyunk felelősek rossz/kézbesíthetetlen címét.
Vissza Garancia
1) Minden elem bevizsgált, jó állapotú szállítás előtt.
2) Ha kap egy helytelen vagy hibás tétel, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, csere vagy visszatérítés esetén a számla tétel.
3) bármely személyes okok miatt(nem az eladó hibájából) visszatér a visszatérítést, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, 14 napon belül . A visszajuttatott tételek kell az eredeti állapotában, valamint a szállítási díjat vissza kell lennie a vevő költsége. Térítjük vissza beérkezését követően hogy a visszaküldött tételt. A vásárlók felelős károk, veszteségek alatt visszatér. Ha az elemek megsérült, amikor visszatért, a vevők nem egy teljes visszatérítést.
4) biztosítunk, hogy három hónap karbantartás. Hibás tételek belül a jótállási idő is visszatért. A vásárlók kell tüntetni a szállítási költség. Kérjük, vegye fel velünk a feladó.

Specifikáció

Alkalmazás:
Laptop
Márka Név:
DZ-VILÁG
Modell Száma:
T540P W540 W541
Kompatibilis Márka:
A Lenovo
Alkatrész Típusa:
LCD Hátsó Borító
Kompatibilis Kijelző:
FHD FHD++
szín:
Fekete
FRU:
04X5521
Állapot:
Eredeti, új

Ügyfélválasztás