200g Magas Tisztaságú, 99,99% - Os Bizmut Fém Csomók Rúd

200g Magas Tisztaságú, 99,99% - Os Bizmut Fém Csomók Rúd

Rendelhető
HUF 3207.60
Készleten:

Másik lehetőség az ön számára, kattintson rá, ha kell, több mint 2kg ,pleaes kapcsolatba lépni velünk ár! Ár csökkenthető, ha nagy mennyiséget!! CSAK A KAPCSOLATOT!
200g Magas Tisztaságú, 99,99% - Os Bizmut Bi Fém Csomók Rúd
Bizmut egy fehér, kristályos, törékeny fém, egy rózsaszínes árnyalatú, ez a diamagnetic az összes fémek, valamint a hővezető képessége alacsonyabb, mint bármilyen fém, kivéve a higany. Van egy nagy elektromos ellenállás, a legmagasabb Hall effektus bármilyen fém (ez a legnagyobb növekedés az elektromos ellenállás, amikor helyezett mágneses mező). Bizmut stabil, hogy az oxigén, a víz, de feloldódik a sűrített nitrogén a levegő. Minden bizmut-sók formájában oldhatatlan vegyületek, amikor be a víz.
Alkalmazás :
Bizmut fém előállításához felhasznált alacsony olvadáspontú, katonák, valamint olvasztható ötvözetek, valamint alacsony toxicitás lövés, valamint a halászati platina. Bizonyos bizmut vegyületek is gyártott, illetve használt gyógyszerek. Ipar teszi, hogy használja a bizmut vegyületek, mint katalizátorok a gyártási akrilnitril, a kiindulási anyag szintetikus szálak, gumit.
Fizikai, kémiai index : Olvadáspont (°K) : 544.5 Forráspont (°K) : 1883 Megjelenés : Kemény, törékeny, acél-szürke fém, egy rózsaszínes árnyalatú Atom Sugara (pm) : 170 Atom Térfogata (ml/mol) : 21.3 Kovalens Sugár (pm) : 146 Atomi Száma : 83 Atomi Tömeg : 208.98037 Elem Besorolás : Egyéb Fém fedezte fel : Ismert, hogy az ősök. Felfedezés Dátuma : n/a (Ismeretlen) Név Eredete : német : bisemutum, (fehér tömeg), Most írják wismut. Sűrűség (g/cm) : 9.8
Csomag tartalmazza :
200g Bizmut fém
A képek a referencia, nem ugyanolyan súlya van, mint leírás :
Jó Visszajelzést
A Műhely termékek

Specifikáció

Modell Száma:
Magas tisztaságú Bizmut
DIY Kellékek:
Fémmegmunkálás
Név:
bizmut fém
Tisztaság:
99.99%
applicaiton:
használt, hogy a bizmut-kristály ,kísérlet, industril
Átfutási Idő:
3 napon belül.

Ügyfélválasztás