I2C SI1145 IR, UV-Látható Érzékelő GY1145 6Pin Fejléc Fény Breakout Board Modul
Megújítva - 5 %

I2C SI1145 IR, UV-Látható Érzékelő GY1145 6Pin Fejléc Fény Breakout Board Modul

Rendelhető
HUF 1206.90
HUF 1147.00
Készleten:

Leírás :
A SI1145 egy új érzékelő a Si Labs egy kalibrált UV érzékelő elem, amely kiszámítja UV Index. Ez egy digitális érzékelő, amely működik I2 C, szóval épp olyan mikrokontroller tudja használni. Az érzékelő is látható, INFRAVÖRÖS érzékelő elemek, így az intézkedés csak a fény - de csak az UV érzékelő van egy kalibrált kimeneti tehát, ha kell, precíziós Lux mérési nézd meg a TSL2561. Ha úgy érzed, tényleg nagyon fejlett, tud-e csatlakozni egy IR LED a LED-pin-kódot, majd az alapvető közelség érzékelő képesség is.
Bekötés :
Vin - ez a bemenet, a hálózati feszültség szabályozó. Teljesítmény, 3-5 VDC. Van fordított polaritás védelem.
GND - ez az a jel, és a hatalom földi pin csatlakoztassa a mikrokontroller földre pin
3vo - ez a kimenet a fedélzeten szabályozó. Ha szüksége van egy tiszta 3.3 VDC, tud rajzolni, akár 100m A ezt a pin-kódot.
SCL - ez az i2c óra pin csatlakoztassa a mikrokontroller I2 C óra master pin.
SDA - ez az i2c adatok pin csatlakoztassa a mikrokontroller I2 C adatok master pin.
Csomag :
1 X SI1145 UV Érzékelő
1 X 6 P Pin-Fejléc
Kedves barátaim, ha a rendelés több, mint $5, a vatera piacterén nem engedi elküldeni a csomagot nem áll rendelkezésre követés információk szállítási módot (mint a China Post Rendes Kis Csomag Plusz, 4 PX Singapore Post-OM Pro). Ezért kérjük válasszon China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha a rendelése több, mint $5. Vagy pls ossza szét a rendet, akkor küldje több mint 2 parancsot, győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5 győződjön meg róla, minden annak érdekében, hogy kevesebb, mint $5, Oroszország kevesebb, mint $2. Kérjük, válassza ki China Post Air Mail/vatera piacterén Normál Szállítás, ha kell egy teljes követési adatokat. Köszönjük a támogatást!
Kedves barátom, azt állítják, magas színvonalú kiválóság, mert törekednünk kell a 100% az ügyfél elégedettségi! Visszajelzés nagyon fontos számunkra. Kérem, hagyja el a pozitív visszajelzést, 5 csillag, ha teljesülnek a tételek vagy szolgáltatások.

Specifikáció

Modell Száma:
SI1145
Kapacitás:
Pls csekk leírás
Márka Név:
diymore

Ügyfélválasztás