0,5 X WD165 SZM Kiegészítő Objektív Zoom Sztereó Mikroszkóp Szál 48mm Binokuláris Mikroszkóp Trinocular Mikroszkóp 1db
Megújítva - 10 %

0,5 X WD165 SZM Kiegészítő Objektív Zoom Sztereó Mikroszkóp Szál 48mm Binokuláris Mikroszkóp Trinocular Mikroszkóp 1db

Rendelhető
HUF 8370.00
HUF 7533.00
Készleten:

Tulajdonságok : Sztereó mikroszkóp 0, 5 X Nagyítás Teljesítmény W. D 165mm Megduplázva Teljes Nagyítás hatalom a Mikroszkóp, illetve csökkenti a fókusz hossza 1-7/8" (48mm) Szerelési Szál Csomag tartalma : 1 x Kiegészítő Objektív Szállítás :
Ha úgy dönt, hogy "Ingyenes Szállítás" szolgáltatás csomagot alatt 2 KG , akkor intézkedik a szállítmány által Aliexprese Normál Szállítás , amely az ajánlott logisztika a vatera piacterén. A nyomon követési információ jelenik meg a vatera piacterén láthatod, hogy a frissítés nyomkövető állapota nagyon világosan. Bármilyen szállítási kérdése van, lépjen kapcsolatba velünk, vagy a vatera piacterén a segítséget.
NEKÜNK szállítmányok megszervezzük szállítmány által e Packet . Ha a más lehetőséget választod a szállítási szolgáltatást, kérjük vegye referencia a tranzit idő követett el.
A szállítmányok több mint 2kg, mi majd elintézzük azzal, expressz szállítás . Kiválaszthatja, hogy a DHL/ EMS/ SPSR/ Fed Ex/ Aramex , stb. A tranzit idő, kérlek, vedd referencia a megérkezés elkötelezettség. Ez kivéve a késedelem a vámkezelés problémák a rendeltetési országban. Adók :
Nem vállalunk semmilyen felelősséget bármilyen adót fordul elő a rendeltetési országban.
Meg kell adnia a állapítsa meg az értéket meg kell mutatni, hogy a kereskedelmi számla bármely express küldeményt. Ha nem kapott megjegyzések a különleges kérést, akkor csak kijelentem, 30% - a, a valódi értéket, a kereskedelmi számla. Vissza & Visszatérítési :
Vásárlás előtt, üdvözöljük, hogy lépjen kapcsolatba velünk, ha bármilyen kérdése van a termékekkel érdekel. Ha nem felelnek meg a terméket vásárolta, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk. Akkor vissza a termék cserére vagy visszatérítésre. Ebben az esetben a vásárlók kell fizetni a szállítási díjat a küld & visszatér. A hibás tételek, illetve a javítás elemek, a vásárlók kell fizetni a szállítási díjat vissza, s akkor a hajó a csere ingyenes.(Csak akkor alkalmazandó, az elemek kézhezvételét követő 60 napon belül.

Specifikáció

Elmélet:
Sztereó Mikroszkóp
Nagyítás Arány:
500 X & Alapján
Anyag:
Fém
Márka Név:
HAYEAR
Drawtube:
Trinocular
Nagyítás Arány:
0,5 X
Trinocular:
Trinocular
tpye:
SZM Kiegészítő Objektív
Méret:
WD165

Ügyfélválasztás