ccutoo 80cm Hosszú, Szintetikus Hajat Arany-Kék, Zöld, Ombre Mix Miss Kobayashi Sárkány Szobalány Quetzalcoatl Lucoa Cosplay Teljes Paróka
Megújítva - 20 %

ccutoo 80cm Hosszú, Szintetikus Hajat Arany-Kék, Zöld, Ombre Mix Miss Kobayashi Sárkány Szobalány Quetzalcoatl Lucoa Cosplay Teljes Paróka

Rendelhető
HUF 5907.60
HUF 4725.00
Készleten:


Csomag : 1db paróka +1db ingyenes paróka sapka Színe : Arany, Zöld, Kék Mix Hossza : 80 cm/32inch
Tömeg : 350 g
Anyag : Szintetikus High Temp Fibe
Márka információ :
ccutoo paróka található Yi Wu, egy világhírű nemzetközi kereskedelmi város,már a saját gyárak,Mi szentelt ajánlat a legjobb paróka termékek,Beleértve : Divat paróka,Csipke paróka meg Cosplay parókák,stb. Arra törekszünk, hogy az ön számára a legjobb áron, a legnagyobb választékban.
A termék :
Hőmérséklet : A parókák által hőálló szintetikus,Hőmérséklet
tartomány 250-300°F (120-150°C) meleg vasaló, 160-175°F (70-80°C) meleg
a víz.
Méret : A paróka ruha fej kerülete között, 58, valamint 62cm.
Szín : Az igazi színe a tétel kissé eltérhetnek a kép jelenik meg a honlapon,sok tényezőtől függ, például a fényerőt a monitor, fény, fényesség.
Paróka sapka : küldünk önnek egy parókát kap ajándékba,De valamikor a raktár május felejtsd el felvenni,akkor a csomagot küldünk a következő sorrendben,De ez nem lehet a negatív visszacsatolás vagy a vita oka.Kérjük, vegye figyelembe.
Körülbelül Szállít
1,Kérem, hagyjon megfelelő telefonszámot, valamint a helyes címet, amikor kitöltésével a vevő adatait.
2,eltart néhány napig, hogy a csomag az elemet, címét, valamint, hogy a posta(mi lesz, amilyen gyorsan csak lehetséges),Azután, hogy mi lesz töltse ki a nyomon követési számot,akkor a megrendelés részleteit.
3, A szállítási lehetőségek, csak a hivatkozás,Akkor dönthet úgy, gyorsabb szállítás módja, a rendelését,Kérjük, vegye figyelembe.
4 .Ha köszönhető, hogy a vevő oka, beleértve a "megtagadhatja a csomag" vagy "hajlandó fizetni az adót" vagy a "vevő ország post-ok", a vevőnek kell vállalnia a elveszíteni. Mi a felelős a felelősség tartani az áru elhagyta Kínát, simán, amint az áru elhagyja Kínát, akkor a vevő felelős minden felelősséget.
5.Ha van valamilyen különleges kérése van,kérjük, lépjen velünk kapcsolatba. mi fog válaszolni 24 órán belül, köszönhetően a különbség köztünk.

Specifikáció

Stretched length:
32inches
Elemek / Csomag:
1 Darab Csak
Textúra:
Göndör
Lehet Dauerolt:
Igen
Alapanyag:
Elasztikus csipke
Márka Név:
ccutoo
Paróka Hossza:
Hosszú
density:
130%
sapka mérete:
Átlagos Mérete
Anyag Osztály:
Magas Hőmérséklet Rost

Ügyfélválasztás