Puffy Quinceanerán Ruhák 2017 Szívem Felső Gyöngyfűzés 16 Labdát Ruhák Piros Quinceanerán Ruha 15 Éves Születésnapi Party

Puffy Quinceanerán Ruhák 2017 Szívem Felső Gyöngyfűzés 16 Labdát Ruhák Piros Quinceanerán Ruha 15 Éves Születésnapi Party

Rendelhető
HUF 48600.00
Készleten:


Gyakran feltett kérdések Q : Tudok vissza, vagy megszünteti a ruha, ha meggondolom magam?
A : Még a szabványos méretű ruhák rendelni az egyes ügyfelek számára. Az egyéni természet, a ruha azt jelenti, hogy a törlés .ezért fontos, hogy rend gondosan. Q : aggódom méretezés, valamint a pontos mérete illeszkedik a ruhát. Hogyan győződjön meg róla, hogy a megfelelő méretben rendeltem meg a terméket?
A : Hasonlítani az egyedi mérések A Cég mérési útmutató, használja a rendelésre készült modell, amely lehetővé teszi számunkra, hogy a ruha alapján a pontos mérés egyéni-fit ruha. K : Lehet hogy ez a ruha egy másik stílus/szövet/hossz?
Egy : Minden ruha gondosan szabott, hogy pontosan mit lát a képen, de sajnos nem tudjuk, hogy módosítsa a stílus, hossz vagy anyag semmilyen módon. K : a ruha pontosan ugyanolyan színű lesz, lásd a honlapon?
Egy : lehet, hogy egy kis különbség a között, hogy a tényleges ruha színe pedig mit lát a képen, attól függően, hogy a számítógép-monitor megjelenítési beállítások.

Specifikáció

NEKÜNK Méret:
2, 4, 6, 8, 10, 12, 14, 16, Egyedi Méret
Alkalomra:
Quinceanerán
Elem Típusa:
Quinceanerán Ruhák
Ujja Stílus:
A Váll
Beépített Melltartó:
Igen
Általában A Képek:
Igen
Dekoráció:
Gyöngyös,Gyöngyök
Sziluett:
Ball Ruha
Szövet Típus:
tulle
Modell Száma:
Quinceanerán Ruhák
Anyag:
Selyem
Márka Név:
RSVPPAP
Ujja Hossza(cm):
Ujjatlan
is_customized:
Yes
Nyak:
Kedvesem
Ruha Hossza:
Földig Érő

Ügyfélválasztás