Kiváló minőségű Kis KIM-MU Címkézés fegyvert használni, egy vékony szövet(nem stard fegyvert), majd használja egy kis tüskék jól 1 db fegyver+1000 szakállak bírságok

Kiváló minőségű Kis KIM-MU Címkézés fegyvert használni, egy vékony szövet(nem stard fegyvert), majd használja egy kis tüskék jól 1 db fegyver+1000 szakállak bírságok

Rendelhető
HUF 4050.00
Készleten:


Az ár 1 db fegyver+1000 DB tüskék bírságok
Ez egy teljesen Új, Gyári Csomagolt Ruhadarab Címkézés Fegyvert . A Márka neve KIN-MU NEM.003. Kínában készült. Nagyon híres Kínában, jó minőségű. Ez egy vékony szövet, nem egy standard fegyver, egy tű kisebb, mint a standard, majd a tüskék jól van defferent szabvány van.
A tüskék jól méret : 25 MM, 50 MM. (Kérem, hagyjon meassage, hogy melyik méret vagy a nagy méret)
Csak nyomd meg egy tű segítségével a mérete címke tartalom tag, vagy bármilyen címkét. Aztán nyomja meg a tűt át a ruhadarabot. A legtöbb HÚZD meg A RAVASZT, valamint vonja vissza a fegyvert.
Ez egy fegyver jó finom ruhadarab, mint a nők, fehérnemű, stb.
Kérjük, olvassa el az alábbi :
SZÁLLÍTÁS :
* Ususally akkor egy hajó egy tétel belül 2-7 nap munkanap fizetés után a megfelelt, de majd szólok a nyomon követési számot.
A tételek kerül kiszállításra vevő egy telepítése piacterén cím,kérjük, erősítse meg a címet egy telepítése piacterén a rendelés előtt.
* Eladó nem fedezi egyéni vám -, illetve behozatali adó.
Warrantyand vissza politika :
* Minden tétel mintegy 15-40 nap kap egy cikk, de Oroszország általában nem lehet több, mint 30 nap.
* Ha egy DOA(Dead On Arrival) elemet, vagy egy rossz elem, amely vissza akar térni, vagy csere, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Minden visszatér kell, hogy legyen ép, teljesen új. Bármilyen okból nem elégedett Vevő felelős a visszatérés árufuvarozási
Visszajelzés :
Reméljük, hogy hagyj pozitív visszajelzést, s adj ÖT CSILLAGOK minden Részletre Eladó nézettség(Nemzetközi vásárlás több idő szükséges, kérem, értse meg). Egy rendszer lesz ugyanaz az be számára. Hálásak vagyunk, de remélem, hogy bussiness hamarosan.
Ha bármilyen kérdése van, nagyon örülünk, hogy segítsen. Akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba első, egyszerűen elhagyja a negatív/semleges visszajelzést, vagy adj egy vita nem oldja meg a problémát.

Specifikáció

Modell Száma:
003

Ügyfélválasztás