Új Gyermekek Gyerek Óceán Labda Medence, Medence Játék Sátor W/ Labda, Karika/Kültéri
Megújítva - 8 %

Új Gyermekek Gyerek Óceán Labda Medence, Medence Játék Sátor W/ Labda, Karika/Kültéri

Rendelhető
HUF 2400.30
HUF 2209.00
Készleten:

A piros Pöttyös a téma játszani toll a gyermekek biztonsága összekeveredtek a gyermek játszani a láthatóság. Állítsa vagy tegye el egy játszótér másodpercben a csavar technológia. Felnőtt felügyelete szükséges. Készült, extra erős anyagból hosszabb élet nagy beltéri vagy kültéri használatra ideális a kertben, parkokban, felek, napközi, valamint több jön a teljes, erős, lengyelek, könnyen, gyorsan közgyűlés. A kis méret, könnyen illeszkednek be a kompakt haza, vagy gyerek szoba.Remek szórakozást nyújt a gyerekek, vagy pets Red Pöttyös téma játszani toll a gyermekek biztonsága összekeveredtek a gyermek játszani a láthatóság.
Állítsa vagy tegye el egy játszótér másodpercben a csavar technológia. Felnőtt felügyelete szükséges.
Készült, extra erős anyagból hosszabb élet
Ez nagyszerű, beltéri vagy kültéri használatra ideális a kertben, parkokban, felek, napközi, valamint több jön a teljes, erős, lengyelek, könnyen, gyorsan közgyűlés.
A kis méret, könnyen illeszkednek be a kompakt haza, vagy gyerek szoba.Remek szórakozást nyújt a gyerekek vagy háziállatok
Legújabb baba-gyerekek, gyerekek szabadtéri & beltéri játszóház sátor, óceán ball pool.
Méretek : 100cm X100cm X37cm
Megfelelő életkor : 6 M+
A Csomag Többek Között : 1 X Gyermekek Sátor Nélkül (Golyó)
Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők okozhat a szín, a tárgy, a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/-1-3 cm-es.

Specifikáció

Márka Név:
MAGICYOYO
Anyag:
Fa

Ügyfélválasztás