3* Clear LCD PET Fólia-Anti-Semmiből Képernyő Védő Fedél Kézi GPS Navigátor Garmin Montana 600 600t 650 680 650t
Megújítva - 5 %

3* Clear LCD PET Fólia-Anti-Semmiből Képernyő Védő Fedél Kézi GPS Navigátor Garmin Montana 600 600t 650 680 650t

Rendelhető
HUF 1347.30
HUF 1280.00
Készleten:


Termék Leírás : - Kompatibilis Modell : Montana GPS ismétlődő írás, megérinti, vagy nem kívánt karcolások. Könnyen telepíthető, egyéni-bár a képernyő felületét. Ez nem hagy ragadós maradvány, ha úgy dönt, hogy távolítsa el később. Robbanásbiztos film, magas érzékenység ad kényelmes érintse meg az érzés.
Mennyiség : 3* Clear LCD Képernyő Védő Fólia (A GPS-t nem tartalmazza) 1* telepítési eszköz ( Minden annak érdekében, jön egy tisztítókendővel, valamint a szerelési utasítás )
Egyszerűsített Telepítési Utasításokat : 1. Lépés Alaposan tiszta munkaterület, majd a készülék. 2. lépés húzza le a védő réteg jelölt "Öntapadó Hátlap 1" egy kicsit. 3. lépés Illessze a kitett szélén a védő a szélén a készülék. Egy tökéletes első kalibrálási biztosítja a legjobb telepítés eredménye. 4. lépés Egyszer rendezi, lassan feküdt a protector le. 5. lépés Lezárja a kés a mikroszálas kendővel, majd nyomja meg a légbuborékok apránként. 6. lépés Távolítsa el a védő fólia réteg jelölt "védőréteg 2". 7. lépés Buff a képernyőn a mikroszálas kendővel, aztán készen is van. Jó szórakozást! A GPS csak a bemutató, de NEM tartozék eladó.

Specifikáció

Használat:
PDA
Márka Név:
ickoy
Mennyiség:
3 Csomag
Csomag:
Igen
Jellemzők:
Karcolás Bizonyíték
Kompatibilis Márka:
Egyéb
Anyag:
pet

Ügyfélválasztás