Augusztus DTA425 Nagy Nyereség Digitális TV-Antenna Erősítő jelerősítő Beltéri Antenna a DVB-T/DVB-T2 HD Tv Antenna
Megújítva - 16 %

Augusztus DTA425 Nagy Nyereség Digitális TV-Antenna Erősítő jelerősítő Beltéri Antenna a DVB-T/DVB-T2 HD Tv Antenna

Rendelhető
HUF 6085.80
HUF 5111.00
Készleten:


Augusztus HDTV Antenna Erősítő jelerősítő Beltéri Digitális TV-Antenna a HDTV-Televízió / TV Box / DAB Rádió - 9.8 ft Koax Kábel - USB Tápellátás ,VHF / UHF DVB-T, DVB-T2 TV Antenna
Jellemzők :
Receiveing DVB-T-DAB Műsorszóró,Nézi Ingyenes Élő Programok - nem kell fizetni a drága kábel-vagy műholdas díjak újra a TV.Augusztus Beltéri Antenna elérheti, hogy a helyi hírek, időjárás, meg a többi szart, gyerekek, sport programok, oktatási programok, stb. Pls győződjön meg róla, hogy a régióban támogatja a DVB-T Broacasting. 25d B (max) Receiveing Jobb Jel - A Továbbfejlesztett Változata, antenna erősítő erősítő TV antenna a jobb jel pedig optimalizálja a vétel. Működési frekvencia : VHF-170-240 MHz, UHF 470-860 MHz. Csatorna vételi eltérőek lehetnek attól függően, hogy mit közvetít a terület, távolság adás tornyok, a terep, a környezetben. 9.8 ft Kábel Rugalmas Elhelyezése - Hosszú kábel megkönnyíti a hely, ahol az antenna a lehető legjobb vétel hely a házban, különösen azok számára, televíziók elég távol vannak a windows. Antenna hajtott vagy egy konnektor vagy egy TV USB-csatlakozójához. Ultra Slim - Extra vékony, puha, könnyű kialakítás a szabad HDTV antenna könnyű elrejteni, a TV mögött, feküdj az asztalra, vagy dugja a magas ablak (erősen javasolt a használata). Majd húzza a több száz kristálytiszta digitális & HD mutatja!
A Doboz Tartalmaz :
1 x TV-Antenna Erősítő ( Ha a régióban a F Férfi Csatlakozó,kérem, hagyjon üzenetet a rendelés "szükségem van az antenna, F-Férfi Conector". Egyébként,mi lesz a hajó az antennát IEC Férfi Csatlakozó )
1 x USB hálózati
1 x Micro-USB Kábel ( Adapter nem tartozék )
Megjegyzés : a TV-adás vétele dependends a környezeti tényezők, nem tudjuk garantálni, recepció, minden körülmények között. További információért, kérjük, forduljon a Digitális Televízió honlapján.
Pls nézd meg a DVB-T vagy DVB-T2 Műsorszolgáltatási elérhető a régió megrendelés előtt, hogy ez az antenna,köszönöm.

Specifikáció

Csomag:
Igen
Frekvencia Tartomány:
VHF(170-240Mhz),UHF(470/860Mhz)
Típus:
Beltéri
Modell Száma:
DTA425 TV Antenna
Márka Név:
Augusztus
Termék neve:
Augusztus Erősített TV Antenna
Csatlakozó Típusa 1:
HDTV Antenna IEC Férfi Conncetor
Csatlakozó Típusa 2:
HD TV Antenna F Férfi Conncetor
funkció 1:
TV-Antenna TV jelerősítő
A funkció 2:
25dB (max) TV Antenna
3 funkció:
Antennák a TV / DAB Rádió
4 funkció:
Hordozható Beltéri TV-Antenna
5 funkció:
Digitális Antenna DVB-T/DVB-T2
Alkalmazás:
Antennák a TV / DAB Rádió
Antenna Kábel hossza:
3m / 9.8 ft

Ügyfélválasztás