Éjjellátó Játék Trail Vadászat Kamera Vad Csapdába Infravörös 120 Fok HC550G Vadász Kamera Erdei Vadon élő állatok Kamera, Gsm Mms
Megújítva - 15 %

Éjjellátó Játék Trail Vadászat Kamera Vad Csapdába Infravörös 120 Fok HC550G Vadász Kamera Erdei Vadon élő állatok Kamera, Gsm Mms

Rendelhető
HUF 36676.80
HUF 31174.00
Készleten:


Jellemzői ennek a Továbbfejlesztett Változata :
1. pixel frissített 12 millió 16 millió.
2. A reakció sebesség frissített 1.1 másodperc 0,5 másodperc.
3. A hőmérséklet a Fahrenheit, valamint Celsius képes egyszerre megjeleníteni.
Fő Jellemzője :
1. Képminőség 16 millió.
2. Indukciós várakozási idő 0.5 S.
3. Nagy felbontású videó : 1080 P / 30 kép / mp
4. A kép azt mutatja, Fahrenheit, valamint Celsius hőmérséklet egyszerre.
5. Érzékelési szög 120 fok.
6. 3 mód
7. Kamera képek taxi felkerül online, vagy küldött, hogy a postaládán keresztül a GSM.
8. 2 G hálózat, quad-band (850/900/1800 / 1900 MHZ)
9. 2 hüvelykes, nagy felbontású LCD-kijelző
10. Öltönyt WCDMA kártya. Ha egy új kártyát, meg kell szakítani a PIN-kódot(Személyi Azonosító Számot) az első, majd helyezzük a kártyát a fényképezőgépbe. Remerber, hogy a kamera kell kikapcsolás előtt tegye be a kártyát.
Termék Leírás :
Ez egy nagy felbontású, digitális kamera, MMS funkció, automatikus ellenőrzési, monitoring-felvétel, illetve felügyeleti.
Vadász kamera pyroelektromos érzékelők állati (emberi) érzékelő technológia, hogy az automatikusan rögzítse a nagy felbontású (16 millió pixeles) képek, sima videót. Ez a kamera lesz az energiatakarékos állapot, amikor nem észlelt vadászat állatok (az emberek). Fogyaszt, csak 100 microamps; maradhat készültségben egy hosszú idő. Ez is automatikusan készítsen kiváló minőségű képeket (akár 16 millió képpont) vagy felvétel HD videoklipeket (WVGA), egy mobil eszközön küldjön egy képet a GSM-hálózatban. Mikor kezdődött, hogy az infravörös (fekete-fehér) képek, videók, jön egy 2-es színes LCD-képernyőn, a fényképezőgép, diktafon, hangszóró be, ami sokkal kényelmesebb a használata. Lézeres mutatók arra használják, hogy pontosabban scan cél, támogatás MMS / SMS / e-Mail útján GSM átviteli hálózat. Emellett a kamera lehet használni, mint egy hordozható digitális fényképezőgép, hordozható, a jó segítő megy ki, hogy elfog a meglepetés pillanatokat.

Specifikáció

Márka Név:
UnionCam
Modell Száma:
HC-550G

Ügyfélválasztás