HDMI&AV TV Nes Kézi Játék Konzol videojáték-Konzol Játékok 500/600 Különböző Beépített Játékok
Megújítva - 25 %

HDMI&AV TV Nes Kézi Játék Konzol videojáték-Konzol Játékok 500/600 Különböző Beépített Játékok

Rendelhető
HUF 7668.00
HUF 5751.00
Készleten:


A Nes Kézi Játék Konzol videojáték-Konzol Játékok 500 Különböző Beépített Játékok
Bevezetés : 1.Beépített 500 klasszikus FC játékok összesen, ami nem módosítható 2.1 t használ, 5 V-os töltő tápegység, valamint a rendelkezésre álló feszültség 110 V ~220 V tehát a közönséges háztartási energia forrás engedheti meg magának, hogy 3.1 t küld egy HDMIcable, amely támogatja a TV kimenet Figyelmet a Használata : (ha azt szeretné, játék lista, ne habozzon kapcsolatba lépni velem) 1. Ne engedjék meg gyermekeknek játszani, egyedül van szó, hogy a hatalom a 2. Kérjük, kapcsolja ki a gépet, majd működtetni a hűtés után, amikor valami baj van a futó gép, mint a rendszer leállította 3. Soha ne tegye a gépet, maradjon néhány helyen rendkívül hideg, meleg, 4. Soha ne szerelje szét, vagy a javítás a gép által tett volna 5.Lehet, hogy ez nem egy TV-vel, 4 K felbontású arány a Figyelmet a hálózati Adapter : 1. Soha nem teszik lehetővé alatti gyermekek 3 éves segítségével egyedül 2. Soha nem játszanak a transzformátor véletlenül, mert ez nem játék 3. A gép availble azok számára ajánlott, transformers, amely megfelel a nemzetközi szabvány 4. Kérjük, válassza le a készüléket az áramforrásról, amikor a készülék tisztítása 5. Kérjük, ellenőrizze a vonalak, dugó, shell, valamint egyéb alkatrészekkel rendszeresen, de ne használd, ha valami gond van velük, amíg javítják 6. Soha ne játssz más energiaforrás nem ajánlott, Csomag tartalma : 1x Játék Konzol 2x Játék Vezérlők 1x HDMI / AV-kábel 1x Kézi 1x Adapter
1 elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT. Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.
2 Fizetés 3 napon belül a rend.
3. Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percig, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.

Specifikáció

szín:
500 játékok AV-EU-500 játékok AV-NEKÜNK, 620 játékok AV-EU 620 játékok AV-EU-600 játékok HDMI-EU-600 játékok HDMI-USA
Csomag:
Igen
Érintőképernyő:
No
Márka Név:
TECTINTER
színes kijelző:
Igen
Modell Száma:
A NES kézi játék fizető fél
Elem Típusa:
kézi player
Illik:
Kézi player For NES
Állapot:
Teljesen Új
Típus:
hand held player
Nagykereskedelmi:
Igen
Csepp szállítás:
Támogatás
Feszültség:
110V-220V

Ügyfélválasztás