120GB Belső Merevlemez Meghajtó, Lemez, HDD, Microsoft Xbox 360 Slim XBOX 360 E Konzol Játék HDD Merevlemez Tartozékok Xbox360S
Megújítva - 16 %

120GB Belső Merevlemez Meghajtó, Lemez, HDD, Microsoft Xbox 360 Slim XBOX 360 E Konzol Játék HDD Merevlemez Tartozékok Xbox360S

Rendelhető
HUF 5969.70
HUF 5014.00
Készleten:


Kedves Emlékeztetni : Mert a meghajtó tárolja egy rendszer fájlokat, a rendelkezésre álló hely lesz kevesebb, mint 120 G,kérjük, szíveskedjen ezt megérteni.
Harmadik fél társaság nem tett a Microsoft. Bevezetés : Kiterjeszti a szórakoztatás gyűjtemény egy nagylelkű 120 GB kiegészítő helyre menteni, játékok, bemutatók, nagy felbontású filmeket, zenét, sőt még többet is. Telepítse a játék lemezek közvetlenül a merevlemezre, hogy élvezze gyorsabb játék betöltése. Letölthető játékok, bemutatók, valamint extra tartalmat az Xbox LIVE. Csatoljon egy Merevlemez Xbox 360 slim kapacitásának növelése a konzol. Kompatibilis az XBOX 360 E, illetve XBOX 360 S Slim Konzol.
Jellemzők : Működik a Xbox 360 slim Konzol egy Csomó helyet a tartalom Letölthető játékok, bemutatók, valamint extra tartalmat az Xbox LIVE Letöltés, filmek a standard -, valamint a magas felbontású, valamint a televízió-műsorok, játék, pótkocsik, több Menteni a játékot, az Xbox LIVE gamer profil, játék demók, valamint az egyéni zene Bemásolása Cd-k, mentse a képeket, a játékok, filmek vagy több 1 x 120 GB HDD Merevlemez Xbox 360 Slim
1. VILÁGSZERTE SZÁLLÍTÁS. (Kivéve, hogy az egyes országok APO/FPO)
2. Megrendelések feldolgozása időben a fizetés után ellenőrzés.
3. Csak az a hajó, hogy a megerősített megrendelés a címeket. A megrendelés cím meg KELL EGYEZNIE a Szállítási címet.
4. A látható képek nem a tényleges elemet, majd az ön csak tájékoztató jellegű.
5. SZOLGÁLTATÁS TRANZIT IDŐ, amelyet a fuvarozó, illetve kizárja a hétvégék, ünnepek. Tranzit idő változhat, különösen az ünnepek alatt.
6. Ha nem kapta meg a megrendelést követően 30 napon belül fizetési, kérjük lépjen kapcsolatba velünk. Mi lesz nyoma a rendelést, majd vissza minél hamarabb. A mi célunk az elégedett vendég!
7. Szállítási Idő :
1. 7 nap, lépjen velünk kapcsolatba, 30 napon belül vissza napjától kapott. Ha az elemet a birtokában lévő több, mint 7 nap, akkor figyelembe vett igénybe, s NEM FOGUNK KÉRDÉS VISSZATÉRÍTÉSI VAGY CSERE kell.

Specifikáció

Márka Név:
ALLOYSEED
Modell Száma:
120GB Belső Merevlemez-Merevlemez HDD
Kompatibilis Márka/Modell:
Egyik sem
Csatlakozó Típusa:
Univerzális
is_customized:
No
szín:
Fekete
Memória Kapacitás:
128 GB
a tényleges kapacitás:
Kevesebb, Mint 128GB
funkció 1:
Nagysebességű Ultra-csendes Merevlemez
A funkció 2:
Alacsony fogyasztású Játék Konzol Driver Lemez
3 funkció:
Xbox 360 Slim Belső Merevlemez
4 funkció:
Xbox 360 Slim Tartozékok
Kompatibilis Modell:
A Microsoft Xbox 360 Slim Konzol

Ügyfélválasztás